• slide

Referenties

Suvoko staat voor vakkundig en eerlijk advies. Samen met onze klanten zoeken we naar de beste oplossingen.
Wij hechten veel waarde aan klanttevredenheid.  Bent u op zoek naar een specifieke oplossing en vraagt u zich af of Suvoko u iets voor u kan betekenen? Lees dan meer over de ervaringen van onze klanten.

Wordt uw vraag hiermee niet (voldoende) beantwoord? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

LogoKK-V2.jpg

Op aanraden van mijn financieel adviseur heb ik destijds kennis gemaakt met Bert van Suvoko. Dit om te praten over het administratieprogramma van Snelstart. Bert heeft mij goed geadviseerd en begeleidt bij de implementatie van Snelstart in mijn bedrijf. Ik ben zeer tevreden en beveel Suvoko dan ook gerust bij mijn relaties aan.

Project Service Holland B.V.
Logo-RS-Vierkant.jpg

Sinds een tijdje doet Bert de service voor Snelstart voor ons bedrijf, en we zijn zeer tevreden!! Altijd bereikbaar, snelle probleemoplossingen en gevoel voor humor!!

RS Brandbeveiling Den Bosch
caravanservice-logo-Caracan.png

Wij waren in 2007 Exact gebruiker. Dit vonden wij geen prettig programma en veel te duur.

In samenwerking met Suvoko hebben we zodoende een prima oplossing gevonden.
De inrichting van het programma is ook naar tevredenheid verlopen.
Wij zijn zeer tevreden omdat Suvoko erg klantgericht is (en denkt)

Caravanexpert Pijnenborg
logowilti-Vierkant.jpg

Wij hebben ongeveer een jaar geleden kennis gemaakt met Suvoko. Wij zijn toen op aanraden van onze accountant gestart met snelstrart.

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen, Bert is snel vakkundig en flexibel. Toen wij onlangs ivm inbraak snel geholpen moesten worden met nieuwe computer en alles opnieuw installeren hebben wij ervaren dat we bij Bert voor alles terecht konden op dit gebied! Kortom Suvoko is het adres op gebied van automatisering!

Wilti Schoonmaakdiensten
Suvoko hecht waarde aan goed en eerlijk advies

Als ondernemer ben je druk bezig met de “core business”, en vergeet andere belangrijke dingen die er mede voor zorgen dat het bedrijf kan blijven draaien. Heb jij je zaakjes op orde?

Lees meer
Cloud werken is de toekomst, ook voor ZZP'ers en kleinere bedrijven.

Overal toegang tot je email en bestanden, facturatie pakket of CRM pakket op meerdere apparaten en locaties. Dat kan!

Lees meer
Windows 7 Vervalt per 14 januari 2020

Windows 7 is aan het eind van zijn levensduur. Per 14 januari 2020 zullen er geen updates meer komen. Dit heeft gevolgen voor de veiligheid van uw computer.

Lees meer
Advisering

Als ondernemer bent u altijd druk bezig met de “core business”. De wereld om u heen veranderd snel op diverse fronten. Mogelijk kan een en ander goedkoper, sneller en beter georganiseerd worden.

Lees meer
Wordt uw office 365 email ook gebackupped?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft Office365. Met name het gebruik van Online Exchange (email) is explosief gestegen.  Zorg voor een goede backup van uw mailbox(en).

Lees meer
ISDN vervalt per september 2019! Stap over op Hosted Voip

Vanaf september 2019 vervalt de traditionele ISDN centrale. Vele maken hier nog gebruik van en zullen dus moeten kijken naar alternatieven.

Lees meer