• slide

Windows 7 Vervalt per 14 januari 2020

windows7.jpg

Windows 7 is aan het eind van zijn levensduur. Microsoft is namelijk gestopt met de standaard ondersteuning van het besturingssysteem, en geeft Windows 7 alleen nog maar 'extra' ondersteuning. Microsoft richt zich nu volledig op Windows 10 en in de toekomst weer nieuwere versies van hun besturingssyteem.
De verlengde 'extra' ondersteuning loopt voor 5 jaar. De volledige ondersteuning voor Windows 7 stopt op 14 januari 2020. Vanaf dat moment zal er geen ondersteuning meer zijn op windows 7, en zullen er dus ook geen beveiligingsupdates etc. meer wordt uitgebracht. 
Dit brengt gevaren met zich mee.

Mocht u nog in het bezit zijn van een computer met Windows 7 dan is actie vereist. 
Wilt u een hierover een eerlijk advies, neem dan contact met ons op via ons contact formulier, stuur een mail naar info(at)suvoko.nl of bel. 

Wij zullen kijken wat voor u het beste is.

Suvoko hecht waarde aan goed en eerlijk advies

Als ondernemer ben je druk bezig met de “core business”, en vergeet andere belangrijke dingen die er mede voor zorgen dat het bedrijf kan blijven draaien. Heb jij je zaakjes op orde?

Lees meer
Cloud werken is de toekomst, ook voor ZZP'ers en kleinere bedrijven.

Overal toegang tot je email en bestanden, facturatie pakket of CRM pakket op meerdere apparaten en locaties. Dat kan!

Lees meer
Windows 7 Vervalt per 14 januari 2020

Windows 7 is aan het eind van zijn levensduur. Per 14 januari 2020 zullen er geen updates meer komen. Dit heeft gevolgen voor de veiligheid van uw computer.

Lees meer
Advisering

Als ondernemer bent u altijd druk bezig met de “core business”. De wereld om u heen veranderd snel op diverse fronten. Mogelijk kan een en ander goedkoper, sneller en beter georganiseerd worden.

Lees meer
Wordt uw office 365 email ook gebackupped?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft Office365. Met name het gebruik van Online Exchange (email) is explosief gestegen.  Zorg voor een goede backup van uw mailbox(en).

Lees meer
ISDN vervalt per september 2019! Stap over op Hosted Voip

Vanaf september 2019 vervalt de traditionele ISDN centrale. Vele maken hier nog gebruik van en zullen dus moeten kijken naar alternatieven.

Lees meer