• slide

Partner worden

Onze ervaring als iPartner van Snelstart leert ons, dat veel gebruikers de software niet optimaal benutten. Vaak wordt slechts een klein deel van het pakket benut.
Suvoko kan een belangrijke bijdrage leveren aan het gebruik en de inrichting van Snelstart Administratieve Software.

Wij zien administratie- en accountantskantoren als belangrijke schakel in het contact tussen kleine ondernemers en Suvoko. Om optimale ondersteuning te kunnen bieden is daarom een partnerprogramma opgezet.
Als partner brengt u nieuwe Snelstart-klanten aan bij Suvoko. Is de door u aangedragen klant na vier maanden nog steeds Snelstart-gebruiker dan ontvangt u een vergoeding.

Heeft uw klant hulp nodig bij de inrichting of het gebruik van Snelstart? Wij denken graag mee en staan klaar voor uw klant! Suvoko pakt vraagstukken op, lost problemen op en zorgt ervoor dat uw klant optimaal gebruikersgemak ervaart.
Op de verrichte werkzaamheden ontvangt u 20% korting, waarna u zelf (het gewenste bedrag) aan uw klant doorbelast.

Partner worden of meer weten? Wij informeren u graag over de exacte voorwaarden. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op tijdens kantooruren of vul onderstaand contactformulier in.

 

Velden met * zijn vereist
Suvoko website voldoet vanaf nu ook aan eisen

Vanaf 22-12-2017 voldoet de website van Suvoko ook aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp)

Lees meer
PerfectView koppelt nu ook met Snelstart

Combineer alle voordelen van Snelstart en PerfectView

Lees meer
Wet persoonsgegevens bescherming (AVG/GDPR)

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Lees meer
Privacyzorgen maken cloud minder populair

Steeds meer mensen maken zich zorgen om de privacy van bestanden in een publieke cloudopslag. Daarom daalt het aantal Nederlanders dat het handig vind om via een clouddienst te beschikken over bestanden. LIMA is de oplossing!

Lees meer
Let op: Cryptovirussen

Als u een e-mail ontvangt die buitengewoon uw aandacht trekt let dan op. Deze e-mails worden verzonden met de bedoeling dat u deze, zonder na te denken over het risico, meteen opent.

Lees meer
Update uw Snelstart 11 naar Snelstart 12

Gebruikt u nog Snelstart 11 of mogelijk een oudere versie? Overweeg dan om uw Snelstartprogramma te updaten naar Snelstart 12. De voordelen zijn zeker de moeite waard!

Lees meer