• slide

Office 365

Office 365 is een professionele oplossing die beschikbaar is voor zowel Windows als Mac. Dit product is continue in ontwikkeling en is daarmee dé oplossing voor de toekomst. Office 365 biedt u overal toegang tot uw zakelijke gegevens en maakt het mogelijk om altijd de laatste desktopversie van Microsoft Office te gebruiken.

Vele soorten licenties/abonnementen zijn mogelijk. Al uw gegevens worden veilig opgeslagen in het datacenter van Microsoft. Afhankelijk van uw wensen stelt u een pakket samen.

Interesse of verdere vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Suvoko website voldoet vanaf nu ook aan eisen

Vanaf 22-12-2017 voldoet de website van Suvoko ook aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp)

Lees meer
PerfectView koppelt nu ook met Snelstart

Combineer alle voordelen van Snelstart en PerfectView

Lees meer
Wet persoonsgegevens bescherming (AVG/GDPR)

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Lees meer
Privacyzorgen maken cloud minder populair

Steeds meer mensen maken zich zorgen om de privacy van bestanden in een publieke cloudopslag. Daarom daalt het aantal Nederlanders dat het handig vind om via een clouddienst te beschikken over bestanden. LIMA is de oplossing!

Lees meer
Let op: Cryptovirussen

Als u een e-mail ontvangt die buitengewoon uw aandacht trekt let dan op. Deze e-mails worden verzonden met de bedoeling dat u deze, zonder na te denken over het risico, meteen opent.

Lees meer
Update uw Snelstart 11 naar Snelstart 12

Gebruikt u nog Snelstart 11 of mogelijk een oudere versie? Overweeg dan om uw Snelstartprogramma te updaten naar Snelstart 12. De voordelen zijn zeker de moeite waard!

Lees meer