• slide

Computer APK

"Mijn computer is traag. Ik zie allerlei vreemde toolbars in mijn browser." Dan is het tijd om uw computer een APK te geven. Suvoko controleert uw computer volledig op eventuele mankementen. Uw pc wordt softwarematig opgeschoond en overbodige toolbars en onnodige software worden verwijderd, zodat uw computer weer optimaal functioneert. Als zich tijdens de APK opvallende zaken voordoen, nemen wij contact met u op. Wanneer u uw computer na onderhoud bij ons ophaalt voorzien wij u -waar nodig- graag van passend advies.

Vaak komt u in geval van storingen voor de keuze: Koop ik een nieuwe pc of kies ik voor reparatie? Afhankelijk van de oorzaak van het probleem is reparatie of herstelling van een softwareprobleem de goedkoopste oplossing. Na een grondige probleemanalyse en het beoordelen van de staat van uw computer, kan het echter voorkomen dat de reparatiekosten dusdanig hoog uitvallen dat het aanschaffen van een nieuwe computer de beste oplossing is.  Is uw computer defect of heeft u te kampen met problemen in het besturingssysteem? Wij denken graag met u mee in de vorm van een vakkundig en eerlijk advies.

Suvoko website voldoet vanaf nu ook aan eisen

Vanaf 22-12-2017 voldoet de website van Suvoko ook aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp)

Lees meer
PerfectView koppelt nu ook met Snelstart

Combineer alle voordelen van Snelstart en PerfectView

Lees meer
Wet persoonsgegevens bescherming (AVG/GDPR)

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Lees meer
Privacyzorgen maken cloud minder populair

Steeds meer mensen maken zich zorgen om de privacy van bestanden in een publieke cloudopslag. Daarom daalt het aantal Nederlanders dat het handig vind om via een clouddienst te beschikken over bestanden. LIMA is de oplossing!

Lees meer
Let op: Cryptovirussen

Als u een e-mail ontvangt die buitengewoon uw aandacht trekt let dan op. Deze e-mails worden verzonden met de bedoeling dat u deze, zonder na te denken over het risico, meteen opent.

Lees meer
Update uw Snelstart 11 naar Snelstart 12

Gebruikt u nog Snelstart 11 of mogelijk een oudere versie? Overweeg dan om uw Snelstartprogramma te updaten naar Snelstart 12. De voordelen zijn zeker de moeite waard!

Lees meer