• slide

Antivirus

Naast het gebruik van een firewall is het installeren van een goede virusscanner noodzakelijk.
Goede antivirussoftware scant alle inkomende bestanden, ongeacht de manier waarop deze binnenkomen. Ook de bijlagen in e-mails worden gescand. Hoewel geen enkel antivirusprogramma alles ondervangt, zijn wij van mening dat G DATA Antivirussoftware op iedere computer geïnstalleerd moet zijn. G DATA installeert met grote regelmaat automatisch updates. Hierdoor bent u altijd optimaal beschermd. G DATA biedt een breed pakket aan antivirusprogramma's, wat betekent dat G DATA in elke situatie kan worden ingezet.

Suvoko website voldoet vanaf nu ook aan eisen

Vanaf 22-12-2017 voldoet de website van Suvoko ook aan de nieuwe Wet bescherming persoonsgegevens(Wbp)

Lees meer
PerfectView koppelt nu ook met Snelstart

Combineer alle voordelen van Snelstart en PerfectView

Lees meer
Wet persoonsgegevens bescherming (AVG/GDPR)

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

Lees meer
Privacyzorgen maken cloud minder populair

Steeds meer mensen maken zich zorgen om de privacy van bestanden in een publieke cloudopslag. Daarom daalt het aantal Nederlanders dat het handig vind om via een clouddienst te beschikken over bestanden. LIMA is de oplossing!

Lees meer
Let op: Cryptovirussen

Als u een e-mail ontvangt die buitengewoon uw aandacht trekt let dan op. Deze e-mails worden verzonden met de bedoeling dat u deze, zonder na te denken over het risico, meteen opent.

Lees meer
Update uw Snelstart 11 naar Snelstart 12

Gebruikt u nog Snelstart 11 of mogelijk een oudere versie? Overweeg dan om uw Snelstartprogramma te updaten naar Snelstart 12. De voordelen zijn zeker de moeite waard!

Lees meer